Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00
  • 20
  • Gener
  • 2019

La impressió amb tinta blanca

Publicat per Mireia en Impresión
Impressió amb tinta blanca

No només és una tendència en aquest sector. També és una de les coses que més ens demanen. L'impressió amb tinta blanca aconseguirà que el teu projecte destaqui molt més. Si et quedes amb nosaltres, t'expliquem com ho fem.


La tinta blanca és una novetat en el món de l'impressió digital que pinta infinites possibilitats en els teus projectes. Abans, només es podia imprimir amb tinta blanca mitjançant processos totalment analògics com la serigrafia. Era complex, ja que es requeria l'ús de fotolits i planxes. Afortunadament, gràcies a la nostra tecnologia digital, ara podem imprimir en tinta blanca tant en impressions de petit format com en les de gran format.


A Pressing disposem de diferents tecnologies que ens permeten utilitzar la tinta blanca com a base en suports i objectes que no siguin blancs, com ara cartolines de colors. Així, també podem imprimir treballs en suport transparent, i imprimir el blanc com a color directe.


En funció del resultat que estiguis buscant, pots triar la tinta blanca per complement d'altres colors. En aquest cas, delimitarà el contorn de les imatges, oferint un resultat d'impressió més nítid. Per l'opacitat de la tinta blanca, aquesta també és ideal per realçar els colors impresos en CMYK. A més, el blanc contrasta més que les tintes CMYK sobre els suports de color o foscos.

En quins materials podem aplicar la tinta blanca?


No solament imprimim directament sobre foam, polièster o papers metal·litzats, cartró ondulat, adhesius o films transparents. També ho fem sobre altres materials com la fusta, el vidre, el metacrilat, i qualsevol altre que presenti una superfície mínimament llisa.


3 avantatges de l'impressió amb tinta blanca

 

  • Realça molt més la imatge. Quan utilitzes aquesta tècnica sobre imatges de color, l'impacte visual és més gran i és impossible que passi desapercebut.
  • Versatilitat. Des que es comencés a utilitzar la impressió amb tinta blanca, s'ha demostrat que qualsevol tipus de suport és susceptible de convertir-se en l'ideal per a l'aplicació de tinta blanca.
  • Ideal per a fins comercials. Si busques impressionar als teus clients o al públic en general, no dubtis a tenir en compte aquesta opció. Podem aconsellar algunes idees per aplicar-la en els teus projectes i fer-los únics.
Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr