Horari d’atenció comercial: De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00
  • 17
  • Juny
  • 2019

BizBarcelona

Publicat per Mireia en Impresión
BizBarcelona

Bizbarcelona és la fira on emprendre o fer créixer el teu negoci, orientada a la innovació, l'emprenedoria, networking i la formació. En ella trobaràs una àmplia oferta de continguts, activitats i expositors relacionats amb l'emprenedoria, les start-ups, pimes i autònoms.
 

Es celebra a Barcelona des del 13 al 19 de Juny en el recinte Fira Montjuïc (Avinguda de la Reina María Cristina s/n).

Bizbarcelona per dins

A Bizbarcelona trobaràs tot el necessari per emprendre, ajudar-te a fer créixer el teu negoci, augmentar el teu nivell respecte a la teva competència, captar noves oportunitats de negoci dins d'entorn i moment econòmic actual, i noves vies de finançament i assessorament.


Compta amb tres zones diferenciades:


Zona d'Expositors: oferta d'empreses que t'ajudaran a crear o fer créixer el teu negoci.
Espai de conferències i activitats, on professionals de diferents sectors i àmbits empresarials compartiran els seus coneixements, hi haurà debats, taules rodones i tallers.
Bizmeetings: assessories gratuïtes de 30 minuts aproximadament, amb professionals de diferents àmbits i sectors: Màrqueting digital, finançament, serveis empresarials, Big data... que compartiran amb tu els coneixements necessaris per començar amb el teu negoci o fer que creixi. És senzill reservar aquestes assessories de forma online abans d'acudir a Bizbarcelona, per tenir el teu planning abans que comenci la fira.

Exposar en Bizbarcelona

Si estàs pensant a acudir a la fira com a expositor, i necessites imprimir els productes per al teu stand, et recomanem sens dubte fer-ho a Barcelona, ciutat on té lloc la fira: Evitaràs els costos de trasllat, i podràs imprimir material en cas de necessitar-ho a última hora. En Pressing, la teva impremta de confiança, oferim tots aquests productes complementaris i els lliurem en qualsevol punt en un termini de 48 hores.

 

Categories: Impresión
Política de privacitat
Tornarr